Futbol

Balıkesirspor umudunu koruyor

26 Kasım 2013 Salı 11:38 - Son Güncelleme 26 Kasım 2013 Salı 17:06

"Devre sonuna kadar 32-33 puanı bulursak, şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, sezonun ilk yarısında 32-33 puana ulaşmaları durumunda şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarını söyledi.

Aktürk, hafta sonunda Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında istemedikleri, planlarında olmayan bir beraberlik aldıklarını belirtti.

Çok iyi başlangıç yaptıkları ligin son haftalarında hakem hataları nedeniyle şansız bir dönem yaşadıklarını dile getiren Aktürk, buna rağmen, zirve yarışının içinde olduklarını ifade etti. Aktürk, son vuruşlarda beceriksiz davrandıklarını vurgulayarak, "İç sahada alınan beraberlik her ne kadar iyi bir skor olmasa da kaybedilmiş bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz. Devre sonuna kadar 32-33 puanı bulursak, şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz. Önümüzde Orduspor maçı var. Lidere karşı oynayacağımız bu karşılaşmada çıkıp mücadelemizi yapacağız. Ordu'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum" dedi.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Aktürk, şunları kaydetti:

"Hakemlere karşı kesinlikle ön yargılı bir yaklaşım içinde değiliz ancak son 7 haftada 6 penaltısı çalınan bir takım üst lige nasıl çıkabilir? Spor adamlarının bizleri eleştirirken bunu da sorgulaması ve düşünmesi gerekir. Hakemlerimiz bizi kollasınlar demiyoruz ama biraz daha adil maç yönetmelerini beklemenin hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Her şeye rağmen iyi mücadele eden, futbolu çirkinleştirmeyen ve kazanmayı düşünen bir takıma sahibiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz