Futbol

Balıkesirspor'da hedef 3 puan

23 Ekim 2013 Çarşamba 11:55 - Son Güncelleme 23 Ekim 2013 Çarşamba 11:57

Balıkesirspor, taraftarlarına Samsunspor yenilgisini unutturmak istiyor.

PTT 1. Lig'de, sahasında Bucaspor'u konuk edecek Balıkesirspor, bu maçtan galip ayrılarak geçen hafta Samsunspor karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyeti unutturmayı hedefliyor.

Teknik Direktör İsmail Ertekin, Samsunspor mücadelesinde beklenmedik bir oyunun ardından ummadıkları bir sonuç aldıklarını söyledi.

Futbolda her sonucun görülebileceğini, asıl önemlisinin mevcut konum olduğunu dile getiren Ertekin, "Konumumuz kötü değil. Bu konumu devam ettirmek için gerekli çabayı sarf etmemiz gerekiyor. Takım bütünlüğünü tercih etmeliyiz. Son maçta görüldü ki bireysel tercihte işimiz zor, sonumuz iyi değil" dedi.

Şimdiye kadar çıktıkları müsabakalarda sadece Samsunspor'a karşı geriye düştüklerine dikkati çeken Ertekin, maç berabere giderken ya da kendileri öndeyken takım bütünlüğüyle oynadıklarını vurguladı.

Samsunspor'dan önceki karşılaşmalarda ilk golleri kendilerinin attığını, oyunu rakiplerinin yarı sahalarına yığdıklarını kaydeden Ertekin, "Samsunspor maçında geriye düşünce takımın beyni bozuldu. Beyin bozulunca ortada ne takım oyunu kaldı ne de etkili bir futbol. Demek ki geriye düşmememiz gerekiyor. Bu maç bize iyi bir ders oldu" diye konuştu.

Ertekin, orta sıralarda yer alan Bucaspor'un, iyi bir takım olduğunu anlattı.

Ligde kötü takım bulunmadığını ifade eden Ertekin, "Hiçbir takım kolay kolay teslim olmaz. Bu yüzden Bucaspor maçı zorlu geçecek. Çok çalışmamız ve tüm gücümüzü ortaya koymamız gerekiyor. Geçen haftaki 3-0'lık yenilgiyi unutturmak istiyoruz. Bir maçta yenildik diye her şey bitmiş gibi düşünülmemeli. Takımın lig sonuna kadar pozitif enerjiye ihtiyacı var" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz