Futbol

"Biz gerçekten çok iyi bir takımız"

29 Şubat 2016 Pazartesi 20:07 - Son Güncelleme 29 Şubat 2016 Pazartesi 18:13

Alima Yeni Malatyaspor'lu Guido Koçer, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Guido Koçer, takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda Göztepe maçının hazırlıklarına başlayan Alima Yeni Malatyaspor'da, futbolcu Guido Koçer idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Koçer, performansını daha yukarılara çıkaracağına inandığını belirterek, "Daha tam kapasitede değilim. Ben de bunun farkındayım. Burada çok iyi bir arkadaşlık var. İyi bir takımdaşlık var. Bunu da son üç haftada herkese gösterdik. Biz gerçekten çok iyi bir takımız. Takım olarak iyi bir yoldayız" diye konuştu.

Özellikle deplasman maçlarında neler yapabildiklerini gösterdiklerini dile getiren Koçer, "Dört maçtır buradayım. İlk maçımda mağlup olduk. Ondan sonraki üç maçta ise yedi puan topladık. Ben buraya geldiğimde kaliteli bir hocamız ve takımımız olduğunu biliyordum. Takımımıza katkı sağlamaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Koçer, Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'yle sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Malatya'da olduğum için çok memnunum. Önümüzdeki hafta ailem gelecek. Bir bebeğimiz oldu. Onlarla beraber daha iyi olacağımı düşünüyorum. Benim şu andaki tek amacım, takıma faydalı olmak. Futbolda ne olacağı belli olmaz. Gençlerbirliği'yle şu an bir mukavelem var ama ileride ne olur bilemezsiniz. Önümüzdeki sezonu konuşmak için şu anda erken."

Öte yandan, Alima Yeni Malatyaspor, Göztepe maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz