Futbol

"Bize destek çıksınlar"

24 Şubat 2014 Pazartesi 23:37 - Son Güncelleme 24 Şubat 2014 Pazartesi 23:45

"Çok önemli bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da yukarı taşımamız gerekir"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, sahalarında 1-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin, "Çok önemli bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da yukarı taşımamız gerekir" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

Samsunspor'un çok değerli taraftar topluluğuna sahip olduğuna işaret eden Kalpar, "Uzun yıllardır böyle taraftar görmedim. Ben futbolu bırakalı uzun yıllar oldu ancak bu muhteşem taraftarın önünde az da olsa oynamak isterdim. Tabii ki kazanmak güzel şey. İleri doğru ivme kazandık. Çok önemli bir başarı yakaladık. Bu başarıyı daha da yukarı taşımamız gerekir" diye konuştu.

"Ekonomik sıkıntı içindeyiz"

Samsunspor'un çok büyük bir sıkıntı içinde olduğunu vurgulayan Kalpar, şöyle devam etti:

"Sıkıntımızın adı ekonomik. Bunu hiç bir zaman dile getirmedik ancak artık dile getirmemiz gerekir. Ben bunu artık dile getirmek istiyorum. Halen peşinatını alamayan oyuncumuz var. Yine maç başı parasını almayan oyuncularımız var, buna ben dahil. Bu başarının yukarı doğru daha çok ivme kazanması için birilerinin destek vermesi gerekir. Dolayısıyla böyle bir sıkıntı içindeyiz. Bugüne kadar ağlamadık, sızlamadık. Bugün dile getirmemizin sebebi, 'her şey güllük, gülistanlık Samsunspor'da' diye herkes düşünebilir. Onun için 'herkesin bilmesi doğru olur' diye düşündük. Gerçekleri herkesin bilmesi gerekir."

"Bize destek çıksınlar"

Kalpar, Samsun'da çok büyük değerlerin var olduğunu, takıma destek verebileceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu değerler Samsunspor'a destek verdiğinde daha da yukarı çıkabiliriz. Artık yavaş yavaş ekonomik sıkıntılar konuşulmaya başlıyor ve bu da bizi rahatsız etmesin istiyoruz. Bize yardımda bulunabilecek kişilere sesleniyorum, bize destek çıksınlar. Hak ettiğimiz primler bile halen duruyor ama bunları 'bahane olsun' diye söylemiyorum, bu bir gerçek. Çok büyük bir ekonomik sıkıntı içinde buraya geldik. Bu sıkıntıyı dile getirmeden takımı buraya getiren oyuncularımı tekrar tekrar kutluyorum."

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise seyir zevki yüksek bir maç oynandığını söyledi.

Takımının genç olması dolayısıyla Samsunspor'a fazla pozisyon vermediğini belirten Canalioğlu, "Biz de fazla pozisyon bulamadık. Oyuncularımı kutluyorum, Samsunspor'u da kutluyorum. Genç ve tecrübesizliğimizden dolayı hata yapıyoruz. En kısa zamanda toparlanacağımıza eminim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz