Futbol

Bulak: Hem rakibe hem futbola saygı gösterdik

04 Mayıs 2018 Cuma 22:13 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2018 Cuma 22:16

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Grandmedical Manisaspor'u 4-1 yenen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, son maçı işin ciddiyetine uygun oynadıklarını söyledi.

Bulak, maçın ardından yaptığı açıklamada, destek verilmesi halinde Balıkesirspor'un play-off'a çıkabilecek bir takım olduğunu ifade etti.

Takımın daha çok başarılar kazanabileceğini belirten Bulak, "Çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü rakibin gücü belli. Bizim kazanıp kazanmamakla elde edeceğimiz bir pozisyon yok. Son maçı işin ciddiyetine uygun bir şekilde oynadık. Hem rakibe hem futbola saygı gösterdik." diye konuştu.

Taşçı: Gençleri takıma kazandırmak adına önemsedik

Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı da Balıkesirspor Baltok'un bir iddiasının kalmaması ve takımının haftalar öncesi düşmesinin kesinleşmesi nedeniyle gençleri takıma kazandırmak adına önemsedikleri bir 90 dakika yaşadıklarını belirtti.

Taşçı'nın maç sonrası değerlendirmesi şöyle:

"Hem Manisaspor'dan hem gençlerimizden hem de onlara kaptanlık yapan ağabeylerinden çok ümitliyiz. O anlamda bizim için büyük kazanç oldu. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Gençlerimiz zaman zaman hata yapabiliyor. Basit bir penaltı ile demoralize olmayacak, maçı daha şevkli oynayacaktık. Balıkesirspor'u küçümsemiyorum ama onların da gardı düşüktü. Biz buradan en kötü beraberlik alıp sezonu gençlerle keyifli, moralli, öz güvenli bitirmeyi amaçlamıştık ama olmadı."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz