Futbol

Buz: "Gol pozisyonlarını değerlendiremedik"

11 Aralık 2016 Pazar 23:46 - Son Güncelleme 11 Aralık 2016 Pazar 20:47

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz, Bandırmaspor karşısında alınan yenilgiyi değerlendirdi.

TFF 1. Lig'de sahasında Bandırmaspor'a 1-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, karşılaşmada buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Buz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, şehit olanlara Allah'tan rahmet diledi.

Sahalarında önemli bir maç oynadıklarını aktaran Buz, "Sahamızda oynadığımız müsabakayı kazanmak istedik ancak rakibimize mağlup olduk. Futbolda bunlar var." dedi.

Buz, karşılaşmada önemli gol pozisyonları bulduklarına değinerek, şunları kaydetti:

"Maalesef golü yedikten sonra sayısız gol pozisyonuna girdik ama maçı çeviremedik. Tek kale oynadığımızı düşünüyorum ama futbolda bunlar var. Sezon başından bu yana play-off'un içerisinde olmak istediğimizi söylüyoruz. Yakaladığımız ivme bizi buraya kadar taşıdı. Bu yarışın içerisinde Yeni Malatyaspor sonuna kadar olacaktır. Böyle inişlerin her zaman bir çıkışı vardır. Biz müsabaka müsabaka bakıyoruz. Futbolcu kardeşlerime ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledim. Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bandırmaspor'u galibiyetten dolayı tebrik ederim."

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Antrenörü Serkan Afacan ise İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

Afacan, alt sıralardan kurtulmak için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, "İnanıyorum ki Malatyaspor da bundan sonraki maçlarında daha iyi sonuçlar alacaktır. Savunma yapmayı öğrendik. Biz, oyunu iki yönlü oynamaya başladık, futbolcularımız buna alıştı. Futbolun doğrularının yapmaya başladık ve sonuçlar arka arkaya gelmeye başladı." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz