Futbol

Buz: "Önemli bir galibiyet", Kerimoğlu: "Yapacak bir şey yok"

09 Nisan 2016 Cumartesi 22:47 - Son Güncelleme 09 Nisan 2016 Cumartesi 20:11

Alima Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçının ardından hocalar açıklama yaptı.

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, PTT 1. Lig'de 2-1 kazandıkları Şanlıurfaspor maçında, alt sıralardan kopma adına kendileri adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

İrfan Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, gerçekten mutlu bir gün yaşadıklarını ifade etti.

Müsabakanın her iki takım açısından da önemli olduğuna değinen Buz, "Zorluk derecesi çok fazlaydı ama biz içeride kesinlikle kazanmak istiyorduk. Kopma adına bunu yapmak istedik, tamamen alt sıralardan kopmak için 3 puan bizim için çok önemliydi. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Play-off konusuna şu anda girmek istemediğini kaydeden Buz, "Öncelikle maç maç gidelim. Kendi sahamızın, burasının bizim kalemiz olması gerekiyor. Buraya gelen takımın bir kere düşünmesi lazım. İçeride gerçekten önemli puanlar aldık. Biz şu anda sağlam bir takım olma adına adımlar atıyoruz, sağlamlaşıyoruz. Hedefimiz her zaman maç maç düşünmek, hep beraber büyümek ama idrak ederek, kuvvetli taraflarımızı bilerek" ifadelerini kullandı.

Buz, Malatya'ya geldiğinde herkesin kendisine "Aman hocam ligde kalalım başka bir şey istemiyoruz" dediğini anımsatarak, şimdi bulundukları konumun kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise kendileri adına söylenecek çok fazla bir şey olmadığını, kendi bireysel hatalarından kaybettikleri bir müsabaka olduğunu kaydetti.

Kerimoğlu, Alima Yeni Malatyaspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutlarken, "Mühim olan hafta içi oynayacağımız Alanyaspor maçına konsantre olup, tekrar güler yüzlü, huzurlu olmanın düşüncelerini oyuncularımızla paylaşacağız. Yapacak bir şey yok, hayat devam ediyor. Olabiliyor böyle şeyler ama mühim olan bu zor durumlarda bünyemizi düşüncelerimizle beraber güzel bir şekilde ortaya koymaktır." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz