Futbol

Ceylanlar'ın hedefi 6'da 6!

12 Kasım 2015 Perşembe 12:41 - Son Güncelleme 12 Kasım 2015 Perşembe 12:42

Teknik direktör Dağ, "İlk yarıyı kalan 6 maçımızı da kazanarak bitirmeyi hedef"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Hüseyin Dağ, ilk yarıyı, kalan 6 maçı da kazanarak iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Ligin 12. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak "Ceylanlar", rakibini yenerek bu sezon 4. galibiyetini elde etmek istiyor.

Son galibiyetini iki hafta önce sahasında Balıkesirspor'u 2-0 yenerek alan Güneydoğu temsilcisi, ilk yarının kalan maçlarını kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Şanlıurfaspor, bu sezon oynadığı 11 maçta topladığı 12 puanla 15. sırada yer alıyor.

Teknik direktör Hüseyin Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Takımda 4 futbolcunun sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceğini belirten Dağ, "Çok pozisyona giriyoruz ancak sonunu getiremiyoruz. Çok zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Bir maç kazanınca lidere, bir maç kaybedince son sıraya yaklaşıyorsunuz. Bu zorlu ligde alınan 1 puan bile çok büyük önem taşıyor. İlk yarıyı kalan 6 maçımızı da kazanarak bitirmeyi hedefliyoruz. Futbolcularımın kazanmak için elinden geleni yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz