Futbol

''Çim'' sorunu maçı deplasmana taşıdı

26 Ağustos 2014 Salı 14:25 - Son Güncelleme 26 Ağustos 2014 Salı 14:29

''TFF, Şanlıurfaspor-Adanaspor maçının Elazığ'da oynanmasına karar verdi"

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un, Adanaspor'la ilk hafta sahasında yapacağı maçın GAP Arena Stadı'ndaki ''çim'' sorunu nedeniyle Elazığ'da oynayacağı bildirildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklamada, stattaki çimin kuruması nedeniyle Şanlıurfaspor yönetiminin, Adanaspor maçını Elazığ Atatürk Stadı'nda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı başvurunun kabul edildiğini söyledi.

Stattaki çimden kaynaklanan sorun nedeniyle TFF'nin, Şanlıurfaspor-Adanaspor maçının Elazığ'da oynanmasına karar verdiğini ifade eden Yıldız, sorunun çözümü için çaba harcadıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığından gelen saha uzmanlarının statta inceleme yaptığını aktaran Yıldız, alınan numunelerin Ankara'ya gönderildiğini vurguladı.

"Her şeye rağmen lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz"

Kulübün futbol şube sorumlusu Maruf Güneş de yaşanan sorundan duyduğu üzüntüyü belirterek, her şeye rağmen lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Taraftarın desteğini deplasmanda da görebilmek için çalışma yaptıklarını ifade eden Güneş, konunun iki gün içerisinde netleşeceğini sözlerine ekledi.

63 Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ise belediye ve kulüp yönetiminin desteğiyle ayarlanması halinde yaklaşık 10 otobüsle deplasmana gidebileceklerini kaydetti.

Alınan karar göre, Şanlıurfaspor, sezonun açılış maçında Adanaspor'la 30 Ağustos Cumartesi Elazığ Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz