Futbol

"Çok daha iyi bir performans göstereceğiz"

01 Ocak 2016 Cuma 17:42 - Son Güncelleme 01 Ocak 2016 Cuma 15:45

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, kulübün internet sitesine açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de ilk devreyi 24 puanla 11. sırada tamamlayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir performans göstereceklerine inandığını bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye örnek olarak kurulan modelin meyvelerini almaya başladıklarını ve ilk 17 haftalık süreçte 9 genç oyuncuya şans verdiklerini belirtti.

Çağar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Yusuf Acer'in A takıma çabuk ısındığını kaydeden Eroğlu, "Diğer gençlerimiz de zaman içerisinde bu sistemin değişmez parçaları olacaklar. Yeter ki çalışmalarını sürdürsünler ve kendilerine olan inançlarını yüksek tutsunlar" ifadelerine yer verdi.

Eroğlu, ligin ilk yarısında hedefledikleri puanın biraz altında kaldıklarını ve Kayseri Erciyesspor maçındaki yenilgiye çok üzüldüğünü belirterek, açıklamasında şunları kaydetti:

"İlk yarıda hedeflediğimiz futbolu da tam olarak sahaya yansıtamadık. Geçen yıl skor üretmemizi sağlayan oyuncuların henüz istenen düzeyde olmaması da bunda etkili oldu. Bana göre 18 takım da belirli bir güç dengesinde. Bu da puan cetveline doğrudan yansıyor ve sıralama 2-3 haftada değişebiliyor. Ligin ikinci yarısında taşlar biraz daha yerine oturacaktır ama rakiplerimizin durumu geçen sezonki gibi olmayacaktır."

Müsabakalarda daha etkili olmalarına rağmen gol bulamadıkları için kısır skorlar ürettiklerini belirten Eroğlu, "Bunda kötü saha şartlarının da etkili olduğunu belirtmekte yarar görüyorum. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz