Futbol

Dalcı: Çok istedik ve haklı bir galibiyet aldık

22 Ocak 2022 Cumartesi 21:50 - Son Güncelleme 22 Ocak 2022 Cumartesi 21:59  |  Kaynak : AA

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Altaş Denizlispor'u 2-1 yendikleri maçta oyuncularının galibiyet için sonuna kadar mücadele ettiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Dalcı, rakibi iyi analiz ettiklerini anlatarak, "Maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Çok istedik ve 90 dakika sonunda haklı bir galibiyet aldık. Bu hava şartlarında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Giren çıkan bütün oyuncularım ciddi karakter ve mücadele gösterdi. Oyununun tamamen hakimiydik. Oyuncularımı kutluyorum." dedi.

İlk golü atan Ali Kaan Güneren'i sakatlığından dolayı çıkardığını aktaran Dalcı, lige verilecek arada hasta ve sakat oyuncuların da takıma döneceğini belirtti.

Son 3 maçı da son bölümlerde attıkları gollerle kazandıklarını hatırlatan Dalcı, "Takımım galibiyeti sonuna kadar kovalıyor. Son 3 maçtır bunun da örneklerini görüyoruz. Takım sonuna kadar istiyor, son 2-3 maçtır örnekleriyle gösteriyoruz. Kazanmak adına ciddi karakter gösteriyoruz. Maçın bugün de tamamen hakimi bizdik. 12-13 korner attık, 17-18 şut çektik. Ceza sahasında 30'dan fazla topla buluştuk ve galibiyet geldi." değerlendirmesinde bulundu.

"Transfer yasağı kalkarsa, bir santrfor alacağız"

Ankaragücü taraftarına da soğuk havada verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Dalcı, transfer yasağının kalkması durumunda bir santrfor alacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz