Futbol

Denizlispor sıkıntılı

09 Mart 2015 Pazartesi 15:02 - Son Güncelleme 09 Mart 2015 Pazartesi 15:15

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu, kötü gidiş ile ilgili açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Başarısızlık bana aittir. Herkes bir sorumlu arıyorsa o sorumlu da benim. Ama herkes elinini vicdanına koysun" dedi.

Kıbrıslıoğlu, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kendileri için çok önemli olan Albimo Alanyaspor maçını kaybettikleri için üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Denizlispor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, buna rağmen yönetim kurulunun yola devam edeceğini ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Önümüzde 11 hafta ve 33 puan var. Biz bu puanların hepsine talibiz. Maç kazanamamanın verdiği sıkıntıyı herkes yaşıyor. Hepimiz üzülüyoruz. Üzülmekle bir yere gidemeyiz. Önümüzdeki maçlarda bu işin ciddiyeti daha da önemseyerek sezonu tamamlayacağız. Önemli bir teknik heyetle çalışıyoruz. Onlar da bu işin ciddiyetini biliyor" dedi.

Kıbrıslıoğlu, Albimo Alanyaspor maçının ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yaptığı görüşmede, "hiçbir futbolcunun kendilerinin adamı olmadığını tüm futbolculara aynı mesafede durduklarını" söylediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Birçok konuşmalar oluyor, bunları bir kenara bırakmak lazım. Bundan sonraki maçların ne kadar önemli olduğunu bilmemiz gerekir. Hele ki oyuncularımız daha da farkına varması lazım. Eğer sezon sonunda kötü şeyler yaşanırsa sadece Denizlispor değil başta ben olmak üzere herkes bunun sorumluluğunu alması gerekir. Şu anda bu olumsuz gidişatın sorumluluğunu alıyorum. Başarısızlık bana aittir. Bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu da benim. Ama herkes elinini vicdanına koysun. Herkes bir şeyler söylüyor, söylemek yeterli değil. Ancak birlik ve beraberlikle, kenetlenerek hedefe ulaşabiliriz."

Takımın az sayıda taraftarla maç oynadığını dile getiren ve Denizlili futbolseverleri stadı doldurmaya çağıran Kıbrıslıoğlu, "sezon sonunda ligi iyi bir yerde tamamlayacakları" ümidini taşıdığını sözlerine ekledi

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz