Futbol

Denizlispor'da Özköylü'nün açıklamasına tepki

02 Ekim 2018 Salı 14:22 - Son Güncelleme 02 Ekim 2018 Salı 14:31

Spor Toto 1. Lig ekibi Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, 2 aydır kulüpte hiç ödemenin yapılmadığını savunarak, "Evet, fedakarlık yapabiliriz. Bir ya da iki ay geçer ama daha fazlası olmaz. Herkesin bir beklentisi var. Buna karşılık vermesi gereken de yönetimdir" demişti. Özköylü'nün bu açıklamasına Denizlispor yönetiminden tepki geldi. Kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, "Yönetim olarak bu konuda bu kadar çaba sarf ederken hocamızın bu açıklamasını doğru bulmuyorum" dedi.

Özköylü, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma 2 aydır kulüpten hiç bir ödemenin yapılmadığını ileri sürmüş, oyuncuların ve kendilerinin de beklenti içerisinde olduğunu ifade etmişti.

Bu açıklamaya cevap veren kulüp başkan yardımcısı Taner Atilla, teknik direktör Özköylü'nün sözlerini doğru bulmadığını kaydetti.

Osman Özköylü'nün 200 bin lira aldığını belirten Atilla, "İçeride bir kuruş alacağı var mı? Kongreden sonra yeni yönetim tanışmak için kendisiyle görüşmedi mi? Futbolculara hafta içinde ödemelerin yapılacağı taahhüt edilmedi mi? Yönetim olarak bu konuda bu kadar çaba sarf ederken, hocamızın bu açıklamasını doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz