Futbol

Denizlispor'dan transfer atağı

08 Ocak 2014 Çarşamba 21:00 - Son Güncelleme 08 Ocak 2014 Çarşamba 23:43

"Avrupa'dan bazı oyuncularla görüşüp, kampa davet ettik."

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'da genel menajer Kenan Atik, prensip anlaşmasına vardıkları oyuncularla ileriki günlerde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Kenan Atik, devre arasında bazı oyuncuları denemeye aldıklarını, Avrupa'dan bazı oyuncularla da görüşüp, kampa davet ettiklerini belirtti.

Teknik direktörün değerlendirmesi sonrasında yeni transferlerin idmanlara çıkacağını ifade eden Atik, şöyle konuştu:

"Ligin ikinci yarısına güçlü bir kadroyla girmek isteyen transfer komitemiz, şu ana kadar BUGSAŞ Spor'dan eski futbolcumuz Mustafa Keçeli, Aydınspor 1923'ten kaleci Kazım Sarı, Eskişehirspor'dan Mahmut Boz ve Elazığspor'dan Oktay Pop ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu oyuncuların bazılarının takımlarıyla sözleşmeleri devam etmekte, lisans sorunlarının çözülmesini bekliyoruz. Prensip anlaşmasına vardığımız oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Hafta sonu bu oyuncuları takımda oynatmak istiyoruz."

Kaliteli bir yabancı futbolcu ile orta sahaya iki yerli futbolcu takviyesi daha yapmayı planladıklarını dile getiren Atik, "Sezon başında takıma alınan kaleciler Ceyhun Demircan ve Göksal Özkara'nın sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi. Denizlispor A2 takımında top koşturan genç oyuncular Mustafa Diler ve Alperen Babacan, devre arası kampı süresince A takımla birlikte idmanlara çıktı. Altyapıya önem veren yönetimimiz, genç oyuncuların performansları sonucunda profesyonel yapılmasına karar verdi" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz