Futbol

"Elimizden geleni yapacağız"

20 Aralık 2016 Salı 16:28 - Son Güncelleme 20 Aralık 2016 Salı 14:18

Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, sezonun devre arasına, Boluspor maçını kazanarak girmek istediklerini söyledi.

TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, sezonun devre arasına, deplasmandaki Boluspor maçını kazanarak girmek istediklerini söyledi.

Sadık, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalarda puan kaybı yaşasalar da kötü bir durumun olmadığını, liderle aralarında 1 puan fark bulunduğunu ifade etti.

Son 5 haftadaki performansla liderliği kaybettiklerini anımsatan Sadık, "Bunun farkındayız, sahada da elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Sıkıntılı bir süreç. Bu süreci lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Sadık, bu hafta deplasmanda Boluspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak şunları söyledi:

"Güzel ve ciddi bir maç olacak. Boluspor maçından 3 puanla dönüp devre arasına nefes alarak girmek istiyoruz. Biz burada şehri temsil ediyoruz. Formanın ağırlığı var üzerimizde. Bu formanın gerektirdiğini yapmaya çalışıyoruz. Bu, neticeye yansımadığı zaman ister istemez insanın morali bozuluyor. Takımla ilgili hiçbir sıkıntımız yok, birbirimize çok bağlı bir ekibiz. Sıkıntı yok, şanssızlık mı, becerisizlik mi bunu bir maçta kırmamız gerekiyor. Boluspor maçından galibiyetle dönmek için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

- Pereira: "Yeniden geri döneceğiz"

Sarı-siyahlı takımın Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira ise yaptığı açıklamada, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını söyledi.

Pereira, son haftalarda şanssızlıklar yaşadıklarını belirterek, "Çok sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Yeniden o ruh canlanacak, yeniden geri döneceğiz. Takım olarak çalışmaya devam ediyoruz. İyi günler yakında gelecek. Önümüzdeki Boluspor maçına çok sıkı hazırlanıyoruz. Karşılaşmada her zamanki gibi oynayacağız. Son haftaların kötü hatıralarını silmek için Boluspor maçını kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Evkur Yeni Malatyaspor 16. haftada deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesinde teknik direktör İrfan Buz, futbolcularla toplantı yaptı. Antrenmana hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz