Futbol

"En büyük pay oyuncularımızın fedakârlığı"

16 Aralık 2020 Çarşamba 18:37 - Son Güncelleme 16 Aralık 2020 Çarşamba 18:39  |  Kaynak : İHA

Samsunspor ve Göztepe galibiyetleri bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Bursaspor’da Teknik Direktör Mustafa Er, gündeme dair açıklamalar yaptı. Genç teknik adam, “Her zamankinden daha fazla çalışmamız gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda dün oynanan ve 5-4 kazanılan Göztepe maçını değerlendiren genç teknik adam, şunları söyledi:


“Oraya kazanmak için gittiğimizi maçtan önce oyuncularımızla da konuştuk. Tabii ki Göztepe'ye saygı duyuyoruz. Şu anda ligdeki durumları da çok iyi. Lig'de sadece 2 mağlubiyet aldılar ve bu mağlubiyetler de 3-2'lik skorla. Ligin çok az gol yiyen takımlarından bir tanesi. Böyle bir rakibe karşı deplasmanda oynayıp 5 gol atmak çok anlamlı ve değerli. Bu sebeple oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımızı kutluyorum. Takımın geldiği nokta çok önemli. Son haftalarda inanılmaz bir birliktelik var. Mutlular, keyifliler her şeyi beraber yapıyorlar. Gelmek istediğimiz nokta buydu. Son senelerde taraftarlarımızın beklediği bir durumdu. Bunu sağladığımız için çok mutluyuz. Buradaki en büyük pay oyuncularımızın fedakârlığı."
 

Etiketler : BursasporTFF 1. Lig
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz