Futbol

Erkan Sözeri: Bu şehri Süper Lig'e çıkaracağız

20 Kasım 2021 Cumartesi 18:09 - Son Güncelleme 20 Kasım 2021 Cumartesi 18:12  |  Kaynak : İHA

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında BB Erzurumspor sahasında karşı karşıya geldiği Boluspor’u 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri değerlendirmelerde bulundu.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri basın toplantısının başında dün yaşanan 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sözeri, müsabakaya iyi başladıklarını aktararak, "İlk devrenin tamamında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Her şeyi yaptık. İlk yarıyı 2-0 önde bitirdik. Hedefe oynuyoruz. Her maçtan alacağımız dersler var. İkinci yarıdaki oyundan memnun değilim. İki net penaltımız vardı. Rakibin penaltısında pozisyon dışarıdaydı. Bunu kazandığımız maçtan sonra söylüyorum. 2-0 iken verilmeyen net bir penaltımız var verilmedi. 3-0 maçın kopmasına neden olacaktı. Gol aradığımız zamanlarda kalemizde gol gördük. Oyuncularım yüreğiyle oynuyor. Hatalarımız var. Bu şehri süper lige çıkaracağız. Saha içinde ve dışında tüm engelleri aşacağız. Boluspor’u da centilmen oyunundan dolayı kutluyorum. Oyunun içinde kaldılar. Teknik heyeti kutluyorum. Başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz