Futbol

Eroğlu: Üzgünüz ama ligin daha başındayız

19 Eylül 2020 Cumartesi 23:17 - Son Güncelleme 19 Eylül 2020 Cumartesi 23:31  |  Kaynak : İHA

TFF 1. Lig'in 2. haftasında Altınordu'nun sahasında Bursaspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kaybettikleri için üzgün olduklarını söylerken, "Ligin daha başındayız" dedi.

Hüseyin Eroğlu, geçen hafta kazandıkları Menemenspor maçının ardından bu maçın da kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kazanmamız veya kaybetmememiz gereken bir maçtı. Maçın ilk yarısında rakibe pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Zaman zaman uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar ama genel anlamda oyun üstünlüğü bizdeydi. Girdiğimiz pozisyonlar ve attığımız şutlar vardı. Duran toplarda etkili olmaya çalıştık. Karşımızda dirençli bir Bursaspor vardı. Sert bir oyundu ve iki takım da gerçekten iyi mücadele etti. İlk yarıda gol bulup oyunu lehimize çevirmeyi hedefliyorduk ama istediğimiz olmadı. İkinci yarıda belli dakikalarda gol aradık oyun üstünlüğü de bizdeydi. Belki Bursaspor 60 veya 70. dakikadan sonra oyundan düşebilirdi ama buldukları golle dirençleri daha da arttı. Geriye düştükten sonra doğal olarak üretmemiz gerekiyor. 1-0'dan sonra yakaladığımız birkaç pozisyon var ama değerlendiremedik. İkinci golü yedikten sonra ister istemez direncimiz düşer gibi oldu. Üzgünüz ama ligin daha başındayız. Bursaspor'û tebrik ediyorum. Onlarda çok istekli oynadılar." 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz