Futbol

Fedai: Telafi edeceğiz, Altıparmak: Hak ettik

31 Ağustos 2014 Pazar 01:26 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2014 Pazar 01:31

Manisaspor-Albimo Alanyaspor maçını teknik direktörler böyle yorumladı.

PTT 1. Lig'de sahasında Albimo Alanyaspor'a 3-0 mağlup olan Manisaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Fedai, "Bugün kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Fedai, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Lige 15 günlük ara verileceğini hatırlatan Fedai, bu sürede eksiklerini tamamlayacaklarını ifade etti. Lige verilecek aradan sonra Boluspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Fedai, "Bugün kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Fedai, takıma katılacak yeni isimlerin olacağını, ayrıntılı açıklamanın hafta içi yapılacağını sözlerine ekledi.

Albimo Alanyaspor cephesi

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise PTT 1. Lig'de ilk maçlarını oynadıklarını, başlangıcından bitimine kadar kendileri açısından güzel bir müsabakayı geride bıraktıklarını söyledi.

Altıparmak, şöyle konuştu:

"Alnımızın akıyla, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı kutluyorum. Bizim bir tek amacımız vardı. Futbolcularımıza da aynı şeyi söyledik. Oynadığımız oyundan zevk alalım, futbol oynayalım. Mümkün olduğunca kendimiz zevk alacağız. Sonra izleyicilere zevk vereceğiz. Kulübümüzün ilk maçı, ilk golü, ilk 3 puanı olması açısından çok önemliydi. Galibiyeti bizi destekleyen tüm taraftarımıza armağan ediyoruz."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz