Futbol

Fethiyespor kazanmaya odaklandı

20 Eylül 2013 Cuma 16:13 - Son Güncelleme 20 Eylül 2013 Cuma 16:16

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, "Şanlıurfaspor maçına Ufuk Bayraktar kırmızı kart cezalısı, defans oyuncusu Patrick Etoga ise sakatlığı nedeniyle katılamayacak. Bu nedenle çok dikkatli oynayıp kazanmaya odaklanacağız" dedi.

Fethiyespor Kadın Kolları üyeleri lacivert-beyazlıların hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Şanlıurfaspor maçı öncesi, futbolcuların moral depolaması için evlerinde yaptıkları yiyecekleri kulüp tesislerine getirerek ikram etti.

Teknik direktör Ceviz gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaraspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını, maç öncesinde takımın moralinin yüksek olmasına rağmen puanla dönemediklerini söyledi.

Maçta istedikleri gibi oyun oynayamadıklarına değinen Ceviz, oyuncuların daha istekli oynayıp, bireysel hatalar yapmasalardı maçı en azından berabere bitirebileceklerini dile getirdi.

Takımın eksiklerini tamamlayarak Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Ceviz, şöyle konuştu: "Şanlıurfaspor maçına Ufuk Bayraktar kırmızı kart cezalısı, defans oyuncusu Patrick Etoga ise sakatlığı nedeniyle katılamayacak. Bu nedenle çok dikkatli oynayıp kazanmaya odaklanacağız. Etoga 15 gün tedavi görecek. Ankaraspor maçında iğneyle oynatmıştık. Ama yapılan kontrollerde Etoga'nın en az 10 gün dinlenmesi gerektiği, aksi takdirde sakatlığının daha uzun sürebileceği söylendi. Etoga'yı Mersin İdman Yurdu maçına kadar iyleştirmeye çalışacağız" dedi.

Şanlıurfaspor maçını kazanmak için oynayacaklarını kaydeden Ceviz, maçı ceza nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların seyredebileceğini hatırlatarak bu seyircileri takıma destek olmaları için davet etti.

Fethiyespor Kadın Kolları'nın da takıma moral için hazırladıkları yiyecekleri kulübe getirerek futbolculara ikram ettiğine işaret eden Ceviz, geçen hafta oynadıkları Bucaspor maçını kazanmalarında bayanların ve çocukların büyük katkısı olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz