Futbol

Gaziantep BB evinde zorlanıyor

01 Kasım 2015 Pazar 14:19 - Son Güncelleme 01 Kasım 2015 Pazar 13:30

PTT 1. Lig'in yenilgisiz tek ekibi, evinde 5 maçta sadece tek galibiyet alabildi

PTT 1. Lig'in namağlup tek takımı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında yaptığı 5 maçta sadece tek galibiyet alabildi.

Sezona, kulüp tarihinin en iyi başlangıcını yaparak başlayan mavi-beyazlı ekip, geride kalan 10 haftada 4 galibiyet ile 6 beraberlik alarak 18 puan topladı.

Deplasmanda daha fazla puan alan Gaziantep ekibi, evinde yaptığı 5 maçta sadece Karşıyaka'yı tek golle yenebildi. Son olarak Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kalarak evinde rakipleriyle puan paylaştığı maç sayısını 4'e çıkaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un deplasmanda ise 3 galibiyet, 2 beraberliği bulunuyor.

Gaziantep ekibi, deplasman performanslarına göre ligin zirvesinde yer aldı.

11. hafta yine evinde

İç saha maçlarında galibiyet almakta zorlanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 1. Lig'in 11. haftasında 8 Kasım Pazar günü Alanyaspor'u konuk edecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçmişi bir kenara bırakıp sonraki maçlara bakacaklarını ve en iyi sonucu almaya gayret göstereceklerini belirterek, "Ligin 11. haftasında da kendi sahamızda Alanyaspor ile karşılaşacağız. İnşallah bu maçı kazanıp evimizdeki şanssızlığı kıracağız. Tüm planlarımız bunun üzerine kurulu" ifadelerini kullandı.

Kutlu, Şanlıurfaspor maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını hatırlatarak "Bu maçı kazansaydık, sıralamada oldukça avantajlı konuma gelecektik. Ama elimizde olmayan nedenlerle galibiyeti kaçırdık" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz