Futbol

Gaziantep BB yeni sezonda iddialı

02 Haziran 2014 Pazartesi 13:34 - Son Güncelleme 02 Haziran 2014 Pazartesi 13:40

Onursal başkan Fatma Şahin,"Bu yarışı birinci olarak tamamlamak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin onursal başkanı Fatma Şahin, gelecek sezonda yarışı birinci olarak tamamlamak istediklerini bildirdi.

Kulübün yeni görev dağılımı yapan yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şahin, evrensel bir dil olan sporun toplumu birleştiren, bir arada tutan en önemli alanlardan biri olduğunu söyledi.

Başarı grafiğini her geçen gün daha üst seviyelere çıkaran Gaziantep'te, sporun es geçilemeyeceğine işaret eden Şahin, "Bu şehrin ulaşım, trafik, yeşil alan ve konut ihtiyacı gibi sorunlarını çözmek ne kadar önemliyse; bu şehri sporda da en üst seviyeye taşımamız o derece önemli. Bu yüzden Büyükşehir Belediyesi'nin koyduğu vizyon ve stratejisinin en büyük göstergesi, yönetime gelen arkadaşlarımızdır" dedi.

Şahin, Gaziantep'in güçlü bir şehir olduğunu, bu gücü spora da yansıtabileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gaziantepspor'da şehirle takım arasında hep bir kopukluk oldu. Şu güzelliği, şu kaliteyi tutturamadık. Ara sıra yaptığımız müdahalelere rağmen olmadı. Düğme baştan düzgün düğmelenmediği için tutmadı. Şimdi bu oluşumu sağlarken, düğmeyi baştan düzgün düğmelemek istedik. Yani Gaziantepspor'daki gibi olmayacağız. Listeye bakan herkes, buradaki iddiamızı, vizyonumuzu ve stratejimizi çok net görecektir. Bütün gücümüzle, Büyükşehir Belediyesi olarak bu takımın iddialı bir şekilde yoluna devam etmesini sağlayacağız. Ama rekabet kolay değil. Yeni dönemde rakiplerimiz de kendi içlerinde bu iddiayla yola çıkacak. Biz bu yarışı birinci olarak tamamlamak istiyoruz. Bu işin idari ve teknik boyutu çok önemli. İyi bir başkan, iyi bir teknik adam ve iyi bir idari yapı başarıyı getiren unsurlardır. İyi bir strateji izlemek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz