Futbol

Gazişehir Gaziantep'te 3'te 3 sevinci

16 Mart 2019 Cumartesi 17:27 - Son Güncelleme 16 Mart 2019 Cumartesi 17:34

Ümraniyespor'u 2-1 yenen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Bu sene ilk kez 3'te 3 yapıyoruz. Bu bizim için önemliydi. Rakiplerimizi yakaladık" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında Ümraniyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "Bu sene ilk kez 3'te 3 yapıyoruz. Bu bizim için çok önemliydi. Rakiplerimizi yakaladık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Mehmet Altıparmak, çok iyi oynayarak önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Kazanmayı hak ettiklerinin altını çizen Altıparmak, şu değerlendirmede bulundu:

"Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Çok ihtiyacımız vardı. İkinci yarı mükemmel bir oyun oynadık. Son iki maçı kazanmıştık. Bu sene ilk kez 3'te 3 yapıyoruz. Bu bizim için çok önemliydi. Rakiplerimizi yakaladık. İlk iki sırayla aramızdaki puan farkını düşürdük. Fikstür avantajı da artık bizimle. Milli takım araları herkes için iyidir. Ancak biz iyi gidiyoruz. Keşke milli takım arası olmasaydı. Sakatların dönmesiyle kalan maçların hepsini kazanarak yolumuza devam etmeliyiz."

Moussa Sow'un performansı

Sezonun devre arasında takıma katılan Moussa Sow'un da performansını değerlendiren Mehmet Altıparmak, "Eski formunda değil. Ancak bize enerji veriyor. Sahada olması bile yeterli. Elinden geleni yapıyor. Takıma ağabeylik yapıyor. Özel olarak da çalışıyor. Benim için saha içi ne kadar önemliyse dışı da önemli." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz