Futbol

Gazişehir ikinci yarıdan umutlu

15 Ocak 2019 Salı 10:10 - Son Güncelleme 15 Ocak 2019 Salı 10:12

Gazişehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Gaziantep kentine çağrıda bulundu. TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol Saati Programı'na katılan Altıparmak, "Gaziantep kentinden, şehrin büyüklerinden, Gaziantepspor taraftarından ve şehrin paydaşlarından Süper Lig için destek bekliyorum" dedi.

Gazişehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligin ikinci yarısında Süper Lig yolunda destek beklediğini belirtti.

TRT Radyo 1'de yayınlanan Futbol Saati Programı'na katılan Mehmet Altıparmak, "Gaziantep kentinden, Gaziantepspor taraftarından, şehrin büyüklerinden Süper Lig için desteklerini bekliyorum" dedi.

Altıparmak, Gaziantepspor'un şu anda kötü durumda olmasının sorumlusu olarak Gazişehir takımının gösterilmesine de anlam veremediğini kaydetti.

Tecrübeli çalıştırıcı, "Kentte Gaziantepspor'a destek verilmediği için takımın düştüğü söyleniyor. Bunu kabullenmek mümkün değil. Gaziantepspor'un büyük borçları, Gazişehir ise düzgün yönetiliyor" dedi.

Altıparmak, sezon başında kadro mühendisliğinin doğru yapılmadığına vurgu yaptı.

Başarılı çalıştırıcı, "Sezonun ilk yarısında tek sağbek, tek solbek, 2 stoper, tek sağ ön taraf oyuncusu, tek 10 numara mevkii oyuncusu ve 10'dan fazla orta saha oyuncusu vardı. Transferlerimiz dengeyi sağlamak için" dedi.

Gazişehir teknik direktörü, "Yaptığımız 4 transferle arka taraftaki ihtiyacımızı kapattık. Ön tarafta forvet ve sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Transferin sonuna kadar o eksikliklerimizi de gidereceğiz" dedi.

Kaynak: TRTSPOR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz