Futbol

Giray Bulak: Bizim için keyifli bir maçtı

16 Nisan 2022 Cumartesi 17:07 - Son Güncelleme 16 Nisan 2022 Cumartesi 17:07  |  Kaynak : AA

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında sahasında NasaDoge Menemenspor'la 1-1 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Giray Bulak, "Bizim için keyifli bir maçtı. İstediklerimizi yapabilmemiz bakımından pozitif bir maç oldu." dedi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi. Maçlarda hep şansız goller yediklerini vurgulayan Bulak, şöyle konuştu:

"Bizim için keyifli bir maçtı. İstediklerimizi yapabilmemiz bakımından pozitif bir maç oldu. İyi top çevirdik, iyi pas yaptık. Geçiş oyunlarında özellikle kenar bindirmelerinde iyi işler yaptık, çok pozisyon ürettik. Erdem'in taşıdığı, atak yaptığı 20 pozisyon var. Yani biraz rahat olabilsek bunların bir kısmı sonuçlanabilir. Biz elimizdeki mevcut oyuncularla oynuyoruz, rakiplerimiz transfer yapmış, santrfor çıkarıp yerine santrfor koyuyor. Biz bunu yapamıyoruz ama oyunun içinde iyi işler yapılıyor, bulduğumuz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Hakem maçı iyi yönetti ama bize verilmeyen penaltı pozisyonu ile rakibe verilen penaltı pozisyonu doğru değil. Bunlar hakemlerin şansızlığı, rakibin şansı, bizim şanssızlığımız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz