Futbol

Giray Bulak: Şans bizden yana değildi

12 Şubat 2022 Cumartesi 22:41 - Son Güncelleme 12 Şubat 2022 Cumartesi 22:45  |  Kaynak : İHA

Kocaelispor'a 2-1 mağlup olan Balıkesirspor'da müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Giray Bulak, "Taktik anlamda oynadığımız oyun bizden yanaydı, şans bizden yana değildi." dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayarak, "İlk yarıyı 1-0 önde kapadık, ikinci yarı rakibimizin oyuncu değişiklikleriyle baskılı oynayacağını biliyorduk. Onları da kazandıkları için tebrik ediyorum ama biz Anıl'la 2-0'ı bulabilseydik veya oyun 1-1 olduktan sonra karşı karşıya Halil'le 2-1 yapabilseydik çok daha farklı bir şey olacaktı" diye konuştu.

"Oyuncumu kaybetmektense maçı kaybetmeyi yeğlerim"

Deneyimli çalıştırıcı, müsabakada penaltı atışından yararlanamayan Oğuzhan ile iligili de konuşarak, "Oğuzhan bizim şüphesiz evladımız, çok iyi bir çocuğumuz, penaltıyı kaçırmış olabilir. Olsun, hiç sorun değil. Oyuncumu kaybetmektense maçı kaybetmeyi yeğlerim. Onu da kazanacağız, hakem arkadaşlarımız çok iyi maç yönettiler, bütün düdüklerin yüzde 100'e yakını doğruydu. Kocaelispor geniş bir kadroya sahip bir takım. Mehmet hocada yeni başladı ama kazansaydık farklı bir hikaye yazabilecektik. Yine onun peşinde koşacağız. Yani biz puanımızı on dört yapıp Kocaeli yirmi dörtte tutup buradan bunu çıkartabilirdik, kazanabilirdik. Bunlar bize hep yakın maçlar. Taktik anlamda oynadığımız oyun bizden yanaydı, şans bizden yana değildi. Oyuncularımı kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Rakibimizi de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz