Futbol

"Giresunspor bizden daha fazla istekliydi"

01 Eylül 2019 Pazar 23:27 - Son Güncelleme 01 Eylül 2019 Pazar 23:29

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut Giresunspor maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut  Giresunspor'un istekli ve kenetlenmiş bir şekilde mücadele edeceğini bildiklerini ve ona göre maça hazırlandıklarını ifade etti.
Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut Giresunspor'un istekli ve kenetlenmiş bir şekilde mücadele edeceğini bildiklerini ve ona göre maça hazırlandıklarını ifade etti.

"İlk yarıda iki takımda çok fazla pozisyona giremedi. Ama bir fark vardı Giresunspor bizden daha fazla istekli, mücadeleciydi." diyen Palut, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun karşılığını attıkları ekstra bir golle aldılar. İkinci yarının başı itibariyle takımım sahaya kendi karakterini koymaya başladı. Bu da oyunu tamamen bize döndürdü. İki golle skor üstünlüğünü ele aldık. Ondan sonra da skoru artırabileceğimiz çok büyük alanlar vardı. Giresunspor takımında bir moral motivasyon sıkıntısı vardı ama son bir tempo koyup maçı bitirmeyi başaramadık. Giresunspor son anlarda golü buldu. İkinci yarı takımın ben oynadığı oyundan mutluyum. Bu bize önümüzdeki haftalar için umut veriyor."

 Kaynak:AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz