Futbol

Giresunspor telafi peşinde

09 Mart 2015 Pazartesi 17:31 - Son Güncelleme 09 Mart 2015 Pazartesi 17:46

"Osmanlı maçında alınan kötü sonucu, Alanya karşısında telafi etmek istiyoruz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde futbolcular, teknik ve taktik ağırlı çalışma gerçekleştirdi. Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda karşılaştıkları Osmanlıspor'a 4-0 yenildiklerini anımsattı.

Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyetten çok karşılaşmada ortaya konan futbolun kendisini üzdüğünü belirten Sözeri, "Osmanlıspor karşısında kötü günümüzdeydik. Böyle bir sonuç ortaya çıktı. Haklı bir mağlubiyet aldık. Futbol karakterini ortaya koyamayan bir Giresunspor olmamalı, bir daha da olmayacak. Olmasına da bir daha müsaade etmeyeceğiz. Tüm önlemlerimizi alacağız" dedi.

Hafta sonu deplasmanda Albimo Alanyaspor ile oynacaklarını hatırlatan Sözeri, zorlu maçtan puan ya da puanlar alarak dönmek istediklerini vurgulayarak, "Bir maçta demoralize olacak bir takım değiliz. Çabuk toparlanacağız. Osmanlıspor maçında alınan kötü sonucu Albimo Alanyaspor karşısında puan ya da puanlar alarak gidermek istiyoruz" diye konuştu.

Giresunsporlu futbolcu İsmail Dinler ise Osmanlıspor karşısında ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, "Artık Osmanlıspor maçını unuttuk. Albimo Alanyaspor karşılaşmasına odaklandık. Bu maçtan puan ya da puanlar alarak ligde yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Özgür Yılmaz da Osmanlıspor karşısına puan almak için çıktıklarını dile getirerek, "Bunu başaramadık. Osmanlıspor maçı bizim için iyi ders oldu. Hatalarımızdan dersler çıkararak önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayıp, ligde iyi yerlere gelmek için çabalayacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz