Futbol

Giresunspor'da transfer harekatı

28 Haziran 2015 Pazar 15:46 - Son Güncelleme 28 Haziran 2015 Pazar 15:48

Giresunspor, Cezayirli oyuncu ile ön protokol imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Romanya ligi ekiplerinden Otelul Galati kadrosunda bulunan Cezayirli futbolcu Jugurtha Hamroun ile ön protokol imzaladıklarını söyledi.

Bozbağ, bir süredir takip ettikleri Jugurtha Hamroun ile İstanbul'da bir araya geldiklerini belirtti.

Futbolcu ile yaptıkları görüşmede her konuda anlaştıklarını vurgulayan Bozbağ, "Hamroun'u bir süredir takip ediyorduk. Anlaşmayı çok istiyorduk. Görüşmemizde de her konuda anlaştık ve ön protokol imzaladık. Önümüzdeki günlerde kendisi Giresun'a gelecek ve iki yıllık sözleşme imzalayacağız. Önemli gördüğümüz bir ismi Giresunspor'a kazandırdığımız için mutluyuz. Giresunspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

İç ve dış transfer görüşmelerinin devam ettiğini aktaran Bozbağ, şunları dile getirdi:

"İç transferde bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Kendilerine tekliflerimizi sunduk. Yanıt bekliyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde iç transferi noktalamayı hedefliyoruz. Dış transferde ise beklettiğimiz oyuncular var. Teknik direktörümüzü belirledikten sonra, hocamızın da görüşünü alarak bu isimlere imza attıracağız."

Bozbağ, teknik direktör arayışlarının ise devam ettiğini, iki gün içerisinde belirledikleri bir isimle anlaşacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz