Futbol

"Gol atmayı çok beceren bir takım değiliz"

26 Kasım 2021 Cuma 20:55 - Son Güncelleme 26 Kasım 2021 Cuma 21:04  |  Kaynak : İHA

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Manisa FK ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kulüpte ve şehirde morallerin iyi olmadığını dile getiren Giray Bulak "Bugün çok gol yiyen bir takım gol yemeyen bir takıma dönüştü. Bundan memnun oldum" dedi. 

"1-2 pozisyon verdik ama onlarda çok önemli değil"

"Ben de bildiklerimi onlarla paylaşıyorum. İyi şeyler yapıyor iyi çalışıyoruz. Bir defa analizleri iyi yapıyoruz, taktik anlamında iyi çalışmalar yapıyoruz. Bugün çok gol yiyen bir takım gol yemeyen bir takıma dönüştü. Bundan memnun oldum. Belki gol atamadık ama zaten gol atmayı çok beceren bir takım değiliz. Bulduğumuz 3,4 pozisyonda net pozisyonlar yapabilsek oyunu çevirebilirdik rakibi 1-2 pozisyon verdik ama onlarda çok önemli değil."

Takımın genel durumunu da değerlendiren Bulak "Mücadele, koşu, direnç, oyun anlayışı iyi, taktik anlayışı bazı yüklemeler yapmamız lazım. Teknik anlam da bizi taşıyacak oyuncular bizi taşıyacağı için çok hazır değiller. Bazı oyuncularımız genç Erdem, Hüseyin gibi. Cedric, Abraham çok genç. Bir kısım oyuncumuz yaşlı ve geç katılmış bir kısım oyuncumuz da genç daha dengeli değil. Bunları antrenmanlarda geliştireceğiz. Fiziksel anlamda performanslarını geliştireceğiz daha iyi olacak. Her geçen gün daha iyi olacak ben inançlıyım ve takımıma güveniyorum. Bu şehir birçok şeyin üstesinden gelir. İlk defa sayın valimiz, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz, üniversite rektörümüz maça geldiler. Bu bizi mutlu etti. Şehrin yöneticilerinin yanımızda olması bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Ben inanıyoum. Birçok şeyi bu çocuklarla başaracağız. Yönetim çalışıyor ellerinden geleni yapıyor, biraz organizasyona ihtiyacımız var o zaman transfer yapmasak ta geliştikçe bu ligde önemli bir takım meydana çıkacak" ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz