Futbol

"Güvenenleri mahcup etmeyeceğiz"

03 Eylül 2014 Çarşamba 16:24 - Son Güncelleme 03 Eylül 2014 Çarşamba 17:04

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın soruları cevapladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmandaki Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan oyuncular, koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. İdmanda, sakatlıkları bulunan Recep Niyaz, Mustafa Sevgi, Canberk Aydın ve Adiloviç takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Altın, ligin ilk haftasındaki Giresunspor maçında çok zorlandıklarını söyledi.

İlk maçın baskı nedeniyle zorlu geçtiğini ancak deplasmanda oynayacakları Albimo Alanyaspor maçının daha farklı bir atmosferde geçeceğini belirten Altın, "Takımımızın eksikleri var. Her oynadığımız maçta analiz yapıyoruz ve eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Samsunspor'u ne olursa olsun layık olduğu yere taşıyacağız. Samsunspor bu ligin bir markası ve lokomotifidir. Bunu ligin ilerleyen haftalarında ispatlayacağız" diye konuştu.

Yeni transferler Mustafa Sevgi, Talha Mayhoş ve Mbilla'nın takıma büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Altın, "Öncelikle bu transferleri gerçekleştirdikleri için başkanımız Emin Kar ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Takımın eksik bölgeleri vardı, onları da tamamladık. Artık bundan sonra bütün iş bize ve futbolculara düşüyor. Biz de bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Albimo Alanyaspor'un lige iyi başladığına işaret eden Altın, "Moralleri çok iyi ancak biz her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Alanyaspor'u da ciddi bir rakip olarak görüyoruz. Deplasmandan 3 puanla döneceğimizi umut ediyorum" ifadesini kullandı.

Altın, lige verilen arada oyuncuların son durumunu görmek için pazar günü Orduspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz