Futbol

"Hafızalardan kolay silinmeyecek bir müsabaka oldu."

07 Nisan 2019 Pazar 23:39 - Son Güncelleme 07 Nisan 2019 Pazar 23:41

Spor Toto 1.Ligin 28. haftasında deplasmanda Adanaspor’u yenen Abalı Denizlispor'da Teknik Direktör Yücel İldiz "Bugünü kayıpsız geçmek güzeldi. Maçtan sonraki hadiselere ben de çok üzüldüm. Futbolda bazen istenmedik şeyler olabiliyor

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını bildiklerini belirtti.

Maça tedbirli başladıklarını ifade eden İldiz, şunları kaydetti:

"Zaten hamlelerimizi ikinci devre yapmayı düşünüyorduk. İkinci yarıya gerçekten iyi başladık ve golleri ararken inanılmaz bir gol yedik. Bu, bizi dağıtmadı. Hemen oyuna müdahale ettik, beraberliği kazandık. Arkasından kale çizgisinden golü kaçırdık, o top geldi bize gol oldu. Tekrar geriye düştük. Yine oyuna müdahale ettik. Ondan sonra oyun gitti geldi. Hakikaten kazanma adına her şeyi yaptık. Çok mücadele yaşanan maç oldu. Onlar da iyi mücadele etti. Kazandık dediğimiz maçta 90. dakikada penaltı olması ve skorun berabere duruma gelmesi bizi biraz üzdü. Fakat hiçbir şekilde oyunu bırakmadık ve nitekim de uzatmaların son dakikalarında galibiyet golünü attık. Hakikaten hafızalardan kolay silinmeyecek bir müsabaka oldu. Bizim penceremizden baktığınızda hafta içi kaybettiğimiz 2 puanı deplasmanda telafi etmiş olduk."

İldiz, maçın bitiş düdüğünün ardından yaşanan olaylarla ilgili, "Sonraki hadiselere ben de çok üzüldüm. Elimizden geldiğince her iki tarafı da ayırmaya çalıştık. Futbol maçlarında bazen böyle istenmeyen şeyler olabiliyor." diye konuştu.

Basın mensuplarının karşılaşmada 12 dakika uzatma oynandığını hatırlatması üzerine İldiz, uzatmalarda da oyunun çok durduğunu fakat bir şey söyleyemeyeceğini çünkü kendisinin de dakika tutmadığını aktardı.

Eyüp Arın'a küfür ve saldırı iddiasının sorulması üzerine ise İldiz, yaşanan kargaşada olayı görmediğini belirterek, "Eğer böyle bir şey olmuşsa kim olursa olsun gereken cezayı federasyondan önce biz veririz." ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz