Futbol

Hüseyin Eroğlu'dan 1-1 yorumu

29 Eylül 2018 Cumartesi 18:45 - Son Güncelleme 29 Eylül 2018 Cumartesi 18:51

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Rüzgara karşı oynamak tabii ki bir handikaptı" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eroğlu, hava sıcaklığı nedeniyle belli bir dakikadan sonra futbolcuların performanslarının alt seviyeye doğru indiğini, bu nedenle iki takım futbolcularını da tebrik ettiğini söyledi.

İki haftadır kaybettiklerini aktaran Eroğlu, şöyle devam etti:

"Kazanmak istediğimiz bir deplasmandı. Maça aslında iyi başladık, maçın başında paslaşmalarla getirdiğimiz toplarda bir türlü o vuruşu yapamadık ve rakibin özellikle sağ taraftan geliştirdiği ataklara çözüm bulalım derken birinci, ikinci atakta golü yedik. Rüzgara karşı oynamak tabii ki bir handikaptı. Çünkü rüzgar gerçekten çok etkili esiyor, bunu lehimize çevirmek istiyorduk. İlk yarı 1-0 bitti, ikinci yarı rüzgarla beraber önde basıp rakibe karşı üstünlük kurma hedefindeydik, bunu devre arasında planladık. Pas yaptık, sağdan ve soldan getirdiğimiz ataklar vardı, bir türlü o vuruşu yapamadık. Değişikliklerden sonra golü bulduk. Gol tabii ki beraberlik getirdi, belki son bölümde biz de atabilirdik rakip de atabilirdi."

Beraberliğin puan anlamında iki haftadan sonra kendileri için bir moral olduğunu aktaran Eroğlu, sürekli oyununu geliştiren bir takım olduklarını kaydetti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz