Futbol

İki futbolcu dolandırıldı!

25 Eylül 2013 Çarşamba 19:58 - Son Güncelleme 25 Eylül 2013 Çarşamba 19:59

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular Mehmet Besler ve Emrah Dağ, Kütahya'da daire satın almak amacıyla anlaştıkları bir müteahhit firmanın müdürleri tarafından 103 bin lira dolandırıldıklarını iddia etti.

Takım kaptanı da olan Besler, Emrah Dağ ile Kütahya'da birer ev satın almaya karar verip bir müteahhit firmanın yetkilisiyle görüştüklerini söyledi.

Bir süre geçtikten sonra inşaatın yavaş ilerlediğini fark ettiklerini belirten Besler, şöyle devam etti:

"Araştırmalarımızdan sonra bu inşaat firmasının durumunun çok iyi olmadığını ve iflas etmek üzere olduğunu öğrendik. Emrah ile bu inşaat firmasının iki müdürüyle görüşmek üzere Kütahya'ya gittik. Elimizde birer sözleşme vardı. Daha sonra firma iflas etmiş, müdürleri de Kütahya'yı terk etmiş. Elimizde herhangi bir telefon numarası yoktu. Kendileriyle herhangi bir irtibat sağlayamıyoruz. Elimizdeki sözleşme şirketle olduğundan hukuki anlamda pek ileriye gidemiyoruz. Kendilerini bir şekilde garantiye alıp şehir terk etmişler. Bizim gibi çok sayıda insan var."

Besler, müteahhit firmaya 15 bin lira nakit, 50 bin liralık çek, Dağ'ın ise 38 bin lira nakit verdiğini anlattı.

Firma yetkililerinin, bu parayı kendilerinden tahsil etmeye çalıştığını savunan Besler, "İyi niyetli olsalar bu insanlar battıkları için bana bu çeki iade edebilirlerdi. Daireleri alamayacağımız halde bizden para koparmaya çalışıyorlar. Davamızı açtık. Bu işin peşinde olacağız" diye konuştu.

Dağ ise alın terleriyle kazandıkları paraları yatırarak daire sahibi olmak istediklerini ancak mağdur olduklarını dile getirdi. (AA)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz