Futbol

İlhan Aydın: Elazığspor ayakta kalmak için büyük çaba sarf edecektir

26 Ocak 2019 Cumartesi 17:13 - Son Güncelleme 26 Ocak 2019 Cumartesi 17:16

Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik sorumlusu İlhan Aydın, Boluspor'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik etti.

Boluspor'un 3-0 gibi net bir sonuçla haklı bir galibiyet elde ettiğini dile getiren Aydın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Elazığspor olarak biz zor günler geçiriyoruz zaten. Bunun üstesinden gelmek istiyoruz. İnşallah bu genç arkadaşlarımız bunun üstesinden gelecektir diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Aydın, maça biraz isteksiz ve tutuk başladıkları için ilk yarı istedikleri gibi oynayamadıklarını anlatarak, "İlk yarı 2-0 gibi bir sonuç olunca geriye dönmek biraz zor oluyor. Gençlerin bu konuyu biraz daha çalışması lazım. İkinci yarıda kontrol Boluspor'da olmuş olsa bile biz de hızlı hücumlarla pozisyonlar bulduk. İlk yarıda da 2 net pozisyonumuz vardı, değerlendiremedik. İkinci yarı ortada geçen bir maç oldu. Son dakikada yediğimiz golle de 3-0 mağlup olduk, üzgünüz." ifadelerini kullandı. 

"Bu camianın ayakta kalmak zorunda olduğuna inanıyoruz." diyen Aydın, "Son 5 gün içerisinde inşallah bir yönetim çıkar veya bu transfer tahtasının açılması noktasında adımlar atılırsa Elazığspor ayakta kalmak için büyük çaba sarf edecektir." değerlendirmesinde bulundu. 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz