Futbol

İlhan Palut'tan "Hedef büyüdü" açıklaması

16 Mart 2019 Cumartesi 21:29 - Son Güncelleme 16 Mart 2019 Cumartesi 21:42

Osmanlıspor'u yenen Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Değerli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum...Hatay şehrinde beklentiler çok arttı, hedef büyüdü" dedi.

Spor Toto 1. Lig'de 26. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 yenerek zirve adına önemli bir 3 puana imza atan Hatayspor'un teknik direktörü İlhan Palut, değerli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Değerli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

"Hatay şehrinde beklentiler çok arttı, hedef çok büyüdü"

Milli maç arasına girdiklerini hatırlatan Palut, "2-3 gün dinleneceğiz. Hatay şehrinde beklentiler çok arttı, hedef çok büyüdü. Bunun karşılığını verebilme adına da çalışmalarımızı devam ettireceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Osmanlıspor galibiyetiyle 4. sıraya yükselen ligin yeni ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Palut, yakaladıkları başarıyı istikrara bağlayarak şunları kaydetti:

"Üç senedir takımın başındayız, birlikte oynayan oyuncu topluluğu var. Şampiyon olan kadroya inancımız devam etti. Takımı alıp değiştirmek yerine bu oyunculara güvendik. 5 hafta bocaladık ama ondan sonra oyuncular beklediğimiz performansı göstermeye başladı. İyi çalışıyoruz, güzel bir sistemimiz var. Sonuçta bu tabloya ulaştık. Çok çalışma, konsantrasyon, her maçı tek tek ele alma ve hiçbir başarının bizi gevşetmemesi, hep daha fazlasını istememiz bugünkü konumumuzu sağlıyor." 

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz