Futbol

İsmet Taşdemir'den galibiyet yorumu

01 Eylül 2018 Cumartesi 19:47 - Son Güncelleme 01 Eylül 2018 Cumartesi 19:52

Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Ümraniyespor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, her geçen hafta daha iyi oynadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşdemir, halen eksikleri olduğunu dile getirerek, "Dört haftayı geride bıraktık. Her hafta oyunumuzun üstüne koyarak ilerliyoruz. Altay maçında biraz daha fazla eksiğimiz vardı. Adanaspor maçında hatalarımızı biraz daha tolere ettik. Boluspor karşısında kaybettik ama belli bir noktaya kadar iyi gelmiştik. Bu maçta biraz daha üstüne koyduk." ifadelerini kullandı.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayan İsmet Taşdemir, şunları kaydetti:

"Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. İkinci yarı son tercihleri daha iyi yapabilseydik farklı bir skor alabilirdik. Milli maç arasında eksiklerimizi giderebilirsek göze hoş gelen oyunumuzu sürdürebiliriz."

Ümraniyespor forması giyen Recep Aydın'ın performansını da değerlendiren Taşdemir, "Recep iyi bir oyuncu. İlerleyen dönemlerde daha çok ses getirebilir. Recep'in ve diğer oyuncularımın performansından çok memnunum." şeklinde görüş belirtti.

Diyadin: "Milli maç arasını iyi değerlendirmek istiyoruz"

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, basit goller yiyerek mağlup olduklarını söyledi.

Pas ve oyun organizasyonlarını geliştirmeleri gerektiğine değinen Diyadin, "Bütün hafta boyunca taktiksel çalışmalar yapmamıza rağmen biri taç atışından, diğeri kaptırdığımız toptan saçma sapan goller yedik. Böyle goller yedikten sonra tabii ki zorlanırsınız." diye konuştu.

Karşılaşmadan yenik ayrıldıkları için üzgün olduğunu belirten Metin Diyadin, "Milli maç arasına galibiyetle girmek istemiştik. Bu arayı iyi değerlendirip sonrasında iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz