Futbol

İstifa eden hocaya dava açacak!

25 Kasım 2014 Salı 22:36 - Son Güncelleme 25 Kasım 2014 Salı 22:44

Orduspor Başkanı Türkmen, istifa eden Levent Devrim ile ilgili sert konuştu.

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, yeni teknik direktör arayışları sürüyor.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Samsunspor maçı sonrasında istifa eden Levent Devrim'in yerine teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi.

İlk etapta 4 hoca adaylarının olduğunu ve görüşmelerin başladığını belirten Türkmen, "Hoca adaylarımız arasında Engin Korukır, Ziya Doğan, Tamer Tuna ve Hüseyin Özcan gibi kaliteli teknik direktörler var" dedi.

En kısa sürede teknik direktör problemini aşmayı ümit ettiklerini söyleyen Türkmen, hoca konusunda başka hata yapmamak için dikkat ettiklerini ifade etti.

"Levent Devrim'e dava açacağım"

4-1'lik Samsunspor yengilgisi sonrası istifa eden teknik direktör Levent Devrim'e, kulübün manevi şahsiyetine zarar verdiği için dava açacağını söyleyen Türkmen, "Levent Devrim Orduspor markasına ve imajına zarar vermiştir. Kendisinin Orduspor'a maddi ve manevi zararları olmuştur. Bunun için Levent Devrim'e dava açacağım" dedi.

Bir önceki teknik direktöre de yüklendi

Türkmen ayrıca, daha önce istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin de Orduspor'u kullanarak bir yerlere gelmek istediğini belirterek, "Erkan Sözeri'nin bu hareketini de kamuoyuna havale ediyorum. Yorum onların" ifadesini kullandı.

VİDEO | İŞTE İSTİFAYA YOL AÇAN O MAÇ

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz