Futbol

"İyi yerlere taşımak istiyoruz"

13 Kasım 2015 Cuma 22:12 - Son Güncelleme 13 Kasım 2015 Cuma 22:18

İbrahim Üzülmez, Elazığspor'u istediği hedeflere getirmek istediğini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un yeni teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "Bir kolej takımı havası içerisinde olup, Elazığspor'u istediği hedeflere getirmek istiyoruz" dedi.

Bordo-beyazlı takımın başında ilk antrenmanına çıkan İbrahim Üzülmez, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor'un hedefleriyle ölçüşen bir takım olduğunu ve bu nedenle teklifi kabul ettiğini söyledi.

Elazığ temsilcisinin önceki teknik direktörü Bayram Bektaş'a teşekkür eden Üzülmez, takımı iyi bir yerde bıraktığını ifade ederek, Bektaş'ın bıraktığı bayrağı daha iyi yerlere taşımak istediğini belirtti.

Futbolcularla görüştüğünü anlatan İbrahim Üzülmez, "Yapılması gereken çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Başarılı olmak ve Elazığspor camiasını istediği noktaya getirmek istiyorsak, yapmamız gereken şey sahada çalışan bir takım oluşturmaktır. Ben bunu ortaya çıkaracağımı düşünüyorum. Bir kolej takımı havası içerisinde olup, Elazığspor'u istediği hedeflere getirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Oyunculuk zamanında nasıl hırslı olduğunu tüm futbolseverlerin bildiğine dikkati çeken Üzülmez, "Bu düşünceyi oyuncularımıza aşılamaya çalışacağız. Agresif, isteyen, koşan ve mücadele eden bir takım ortaya çıkarmak istiyoruz. İnşallah bunu da oyuncularımla başarıp, Elazığspor'u istenilen noktaya getiririz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz