Futbol

Kaan Öztürk için başsağlığı mesajları

21 Nisan 2020 Salı 13:20 - Son Güncelleme 21 Nisan 2020 Salı 16:24

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un U19 takımda forma giyen genç oyuncu Kaan Öztürk geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Bu acı haberin duyulmasının ardından spor dünyası başsağlığı mesajında bulundular.

TFF'den Kaan Öztürk için başsağlığı mesajı

TFF'den yapılan açıklamada, "Eskişehirspor 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Genç yaşta vefat eden merhum Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bakan Kasapoğlu'ndan başsağlığı mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor'un 20 yaşındaki futbolcusu Kaan Öztürk için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu taziye mesajında, "Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe

Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, "Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına baş sağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş

Siyah-beyazlı kulübün Twitter hesabında yer alan mesajda, şu görüşlere yer verildi:

"Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz."

Galatasaray

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Eskişehirspor Kulübünün genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor

''Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor U19 Takımında forma giyen Kaan Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz.''

Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaan Öztürk’e Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada da kazanın büyük bir üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Eskişehirspor'un genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Kasımpaşa

Kasımpaşa Kulübünün Twitter hesabında yer alan mesajda, "Eskişehirspor futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Genç sporcuyla Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Sivasspor ve Kayserispor

Sivasspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eskişehirspor'un 20 yaşındaki genç oyuncusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği kaza sonucu vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaan Öztürk'e yüce Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm Eskişehirspor camiasına başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kayserispor da sosyal medya hesabından "Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Genç kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." paylaşımında bulundu.

Giresunspor.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eskişehirsporun genç futbolcusu Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. ‬‪Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi.

İzmir'deki spor kulüpleri

Göztepe Kulübünün Twitter hesabında yer alan açıklamada, trafik kazasında hayatını kaybeden Kaan Öztürk için ailesine ve Eskişehirspor camiasına başsağlığı dilendi.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, "Eskişehirspor forması giyen Kaan Öztürk’ün dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet,
Eskişehirspor camiası başta olmak üzere tüm spor kamuoyuna başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Altınordu'dan, "Sözün bittiği yerdeyiz. Işıklar içinde uyu Kaan." şeklinde mesaj paylaşıldı.

Karşıyaka Kulübü, "Eskişehirspor 19 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen Kaan Öztürk'ün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaan Öztürk'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere, Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileriz." şeklinde açıklama yayımladı.

Menemenspor'dan yapılan açıklamada ise "Eskişehirspor forması giyen Kaan Öztürk'ün dün gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Eskişehirspor camiası başta olmak üzere tüm spor kamuoyuna başsağlığı dileriz."ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz