Futbol

''Kaliteli oyuncular aramızda yoklar''

04 Ocak 2015 Pazar 17:31 - Son Güncelleme 04 Ocak 2015 Pazar 18:14

Doğan: ''Elimizdeki kadronun yapacağı da bu kadar''

PTT 1. Lig'de sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 yenilen Orduspor'da teknik direktör Ziya Doğan, "Sezon başından bu yana takımın yükünü taşıyacak kaliteli oyuncular aramızda yoklar. Oldukları zaman da zaten kendilerini salmışlar, elimizdeki kadronun yapacağı da bu kadar" dedi.

Doğan, maçından ardından düzenlenen basın toplantısında rakiplerine oranla iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak yakaladıkları fırsatları gole çeviremediklerini söyledi.

Maç başlamadan hemen önce yaşanan sakatlık nedeniyle oyun sisteminde değişiklik yapmak zorunda kaldıklarını anlatan Doğan, bu nedenle ilk yarının bir bölümünde saha iç yerleşimde sıkıntılar yaşadıklarını vurguladı.

Yedikleri gol sonrası toparlanarak maça ortak olmaya başladıklarını ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

"Yaptığımız bir değişiklikle hafta içerisinde çalıştığımız sisteme döndük ve devamında golü bulduk. Açık ve net söylüyorum final paslarını iyi yapmış olsaydık, gol bölgelerinde biraz başarılı olabilseydik farklı bir skorla soyunma odasına girebilirdik. Yani en çok üzüldüğüm maçlardan biri oldu. Çünkü rakibe oranla çok daha net gol fırsatlarımız vardı. İkinci yarı yine istekli ve arzuluyuz ama rakip bir kere geliyor gol atıyor. İşte aradaki kalite farkı budur. Bizde sezon başından bu yana takımın yükünü taşıyacak kaliteli oyuncular aramızda yoklar. Oldukları zaman da zaten kendilerini salmışlar, elimizdeki kadronun yapacağı da bu kadar."

Doğan, devre arası takıma mutlaka takviye yapacaklarını belirterek, "Ben buraya gelirken bir takım sözler aldım. Devre arası özellikle forvet hattını değiştirmemiz gerekiyor. Orta saha ve defansı Türkiye'den alacağımız oyuncularla halledebiliriz ama kimse kaliteli golcüsünü vermek istemez. Biz ise önemli oyuncular almak zorundayız. Biz iddialıyız bu işin sonuna kadar mücadelesini yapacağız" diye konuştu.

Albimo Alanyaspor cephesi

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise zor günler geçiren iki takımın karşılaştığı maçtan üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

"Yenemiyorsan yenilme" arzusu içerisinde sahaya çıktıklarına işaret eden Kalpar, şunları kaydetti:

"Bu anlamda oyun disiplininden kopmadan mücadele etmek gerekiyordu. Saha içi görevleri evet zaman zaman aksattık, hatalarda oldu ama futbol zaten hata oyunu. Ancak ne olursa olsun buradan üç puan almak bizim için çok önemliydi. Bunu kazandığımız için oyuncuları kutluyor ve tebrik ediyorum."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz