Futbol

Kalpar: "Çok zor bir maç olacak"

30 Ocak 2015 Cuma 18:21 - Son Güncelleme 30 Ocak 2015 Cuma 19:27

Albimo Alanyaspor, Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Manisaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki antrenmana futbolcular, ısınma hareketleriyle başladı. Oldukça neşeli geçen idman, ter çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanı izlemeye gelen engelli iki taraftarlar, çalışma sonrası futbolcularla fotoğraf çektirdi. Turuncu-yeşilliler, yarın (31.01.2015) saat 14.00'te Alanya Oba Stadı'nda Manisaspor ile karşılaşacak.

"Hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz"

Kalpar, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor maçı için son çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Manisaspor maçını çok önemli bir maç olarak değerlendirdiklerini dile getiren Kalpar, sahalarındaki maçın avantajlarını iyi kullanmak istediklerini ifade etti.

Hafta içini çok iyi geçirdiklerini, bir de özel maç yaptıklarını anlatan Kalpar, şöyle konuştu:

"Bu maç Gaziantep Büyükşehir maçından çok daha önemli. Çok değerli bir maça çıkıyoruz. Bu maç çok zor, kolay değil ama zor olan maçı kolaylaştırmak bizim elimizde. Bunu sahaya en iyi şekilde yansıtacağımız inancı içerisindeyim. Futbolcularıma güveniyorum. İyi mücadele edip, çok koşup ve maçı kazanmanın gereklerini sahaya yansıtacak bir özellik içerisinde olacağız. Önemli bir maçta hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz."

Eksik oyuncular

Takımda eksik oyuncular bulunduğunu bildiren Kalpar, "Koray'ın sakatlığı dışında Gökalp cezalı, Peroviç'in sakatlığı devam ediyor. Oynamayan oyuncuları eksik olarak değerlendirmiyoruz. Oynayan oyuncularımız, oynamayanların yerine en iyi şekilde dolduracaktır. Buna inanıyoruz" dedi.

Kalpar, Koray'ın sakatlığının ciddi olduğunu, bu nedenle bu sezon için düşünmenin pek doğru olmadığına dikkati çekerek, "Ona acil şifalar diliyorum. Bizim için çok önemli bir oyuncuydu, çok üzülüyoruz. İnşallah en kısa sürede tekrar aramızda olur" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz