Futbol

Kardemir Karabükspor-Altay maçının ardından

17 Mart 2019 Pazar 16:44 - Son Güncelleme 17 Mart 2019 Pazar 16:59

Spor Toto 1. Lig'de Kardemir Karabükspor, Altay'ı 4-0 yendi. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Spor Toto 1. Lig'de Kardemir Karabükspor'u 4-0 yenen Altay'ın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Kolay bir maç değildi ama futbolcularımız kolaya çevirdi. İnşallah her hafta üzerine koyarak sezonu bize yakışan yerde bitiririz." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezonu kulübe yakışan yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Sıcak havada iyi oyunla 3 puan aldıklarını aktaran Karafırtınalar, şunları kaydetti:

"Geçen hafta lider karşısında üst düzey bir maç oynadık. Mağlup olduk ama herkes bizim performansımızı konuşmuştu. O maçın ardından ligin dibindeki takımla oynamak bizi tedirgin etti. Oyuncularımızla da hafta içinde bunları konuştuk. Milli takım arası sebebiyle de tatil havası vardı. Kolay bir maç değildi ama futbolcularımız kolaya çevirdi. İnşallah her hafta üzerine koyarak sezonu bize yakışan yerde bitiririz."

İlhan Özer: Ne yazık ki lige veda ettik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İlhan Özer ise aldıkları yenilgiyle Spor Toto 1. Lig'e veda ettiklerini belirtti.

Özer, "Hücum ve savunma anlamında eksiklerimiz var. Bugün ne yazık ki lige veda ettik. Kalan 8 haftada oyuncularımızın gelişimi üzerine çalışacağız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz