Futbol

Kartal'dan transfer itirafı!

31 Ocak 2018 Çarşamba 13:19 - Son Güncelleme 31 Ocak 2018 Çarşamba 13:22

Transfer yasaklarının kaldırılamadığını açıklayan TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü İsmail Kartal, "Ben de yönetim kurulumuz da transfer yapmak istedik. Kadroya yapılacak takviyelerle ilgili listemiz hazırdı." değerlendirmesinde bulundu.

Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, "Eldeki ekonomik imkanlar, mevcut kadronun maç başı alacaklarını, maaşlarını, primlerini ve personel giderlerini karşılamaya ancak yeter. Elbette transfer yapılmasını istiyordum. Transfer etmeyi planladığım oyuncuların listesi de hazırdı. Başkanımız ve yöneticilerimizle yaptığımız toplantıdan sonra geçmişten gelen ağır borç yükünden dolayı yasağın kaldırılamayacağı kanaatine vardık." ifadelerini kullandı.

Transfer yasaklarının kaldırılamamasını çok büyük bir kayıp olarak görmediğini belirten Kartal, şunları kaydetti:

"Bu noktada yapılacak bir şey yoksa mevcut kadroyla çok daha fazla çalışarak elde edilebilecek en iyi sonuçlarla MKE Ankaragücü'nü hak ettiği yere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Başkanımız ve yönetim kurulumuz, takımın motivasyonunu artırmak için maddi manevi gereken her türlü fedakarlığın yapılacağı sözünü verdi. Ben ve ekibim, futbolcularımla birlikte mevcut imkanlar çerçevesinde tıpkı ilk yarıda olduğu gibi disiplinli ve özverili çalışmayla en iyi sonuçları almak için durmadan, dinlenmeden çalışıyoruz ve aynı tempoda çalışmaya da devam edeceğiz. Bize inanın, güvenin ve destekleyin, güzel günler yakındır."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz