Futbol

''Kaybetmemiz halinde...''

23 Ekim 2015 Cuma 22:47 - Son Güncelleme 23 Ekim 2015 Cuma 22:54

Dağ: "Kazanmamız gereken bir maçtı, çünkü...''

PTT 1. Lig'de sahasında Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hüseyin Dağ, "Kazanmamız gereken bir maçtı, çünkü kaybetmemiz halinde bizi zor günlerin beklediğini biliyorduk" dedi.

GAP Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dağ, maça çok iyi başladıklarını ve erken buldukları golle de avantajlı duruma geçtiklerini söyledi.

Maçta çok iyi futbol sergilemediklerini ancak mükemmel bir mücadele örneği gösterdiklerini belirten Dağ, şunları kaydetti:

"Kazanmamız gereken bir maçtı, çünkü kaybetmemiz halinde bizi zor günlerin beklediğini biliyorduk. Belki çok iyi bir futbol oynamadık ama özellikle 10 kişi kaldıktan sonra futbolcularım 1 kişinin eksikliğini kapatmak için mükemmel bir mücadele örneği gösterdi. Hepsini tebrik ediyorum. İkinci yarıda kontradan fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik. Maçın uzatma bölümünde bulduğumuz pozisyonu da değerlendirerek sahadan 2-0 galibiyetle ayrılmasını bildik. Evimizde 3 maç kazandık ancak bu başarıyı deplasmanda gösteremiyoruz. Deplasmandaki başarısızlığımızı yenmemiz lazım, bunu da başaracağız inşallah. Takımda bazı mevkilerde alternatif oyuncumuz yok, mesela orta sahada Umut ve Kenan sakatlıktan yeni çıkmalarına rağmen oynadılar. Hepsini tebrik ediyorum."

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Antrenörü Muhammed Yılmaz ise kazanmak istedikleri bir maçtan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Maçın ikinci yarısında daha iyi oynadıklarını ifade eden Yılmaz, "Rakip ikinci yarıda 10 kişi kalınca ofansif anlamda daha iyi işler yapmalıydık ancak bunu başaramadık. Üzülmemek için iyi işler yapmamız lazım. Golü bulup beraberliği sağlamamız, ardından galip duruma gelmemiz lazımdı ancak bunu yapamadık. Geride risk aldığımızda fırsatlar bulduk, bunları değerlendiremedik. Üzülmemek için daha çok çalışmamız lazım" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz