Futbol

Kayserispor üzgün

29 Eylül 2014 Pazartesi 16:42 - Son Güncelleme 29 Eylül 2014 Pazartesi 17:04

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü, Samsunspor maçını yorumladı.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, PTT 1. Lig'de Samsunspor ile yaptıkları maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, Samsunspor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini ancak sahadan 1-1'lik skorla ayrıldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Samsunspor karşılaşması galip gelmemiz gereken bir maçtı, bunu başaramadığımız için üzgünüz. Karşılaşmanın genelinde takımımızın iyi mücadelesi ve oyunu vardı. Rakibimizden çok daha fazla gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Bu karşılaşmada da gol yollarındaki sıkıntımız devam etti. Bunun sonucunda sahamızdaki bir maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Tabi haftalar ilerliyor, artık sahadaki mücadelemizi oyunun sonucuna da yansıtmamız gerekiyor. Bununla alakalı gerekli çalışmaları teknik heyetimiz yapacaktır."

Ligde ilk 4 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Ortaköylüoğlu, "Umut ediyorum ki ilerleyen haftalarda taraftarımızın desteğiyle istediğimiz sonuçları da almaya başlarız" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz