Futbol

"Kulübümü seviyorum"

07 Eylül 2016 Çarşamba 16:34 - Son Güncelleme 07 Eylül 2016 Çarşamba 13:55

Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuştu

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, "Kulübümü seviyorum, ne olursa olsun görevimin başındayım." dedi.

Temizkanoğlu, kulüp tesislerinde düzenlendiği basın toplantısında, transfer yasaklarının devam etmesi ve aldıkları ceza sebebiyle 6 puanlarının silinmesinin yanı sıra Manisaspor ile Boluspor maçlarında alınan yenilgilerin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Yaşadıkları olumsuzlukların üstesinden geleceklerini dile getiren Temizkanoğlu, "Sonuç olarak bize sadece bir galibiyet gerekli ve bu galibiyet bizi kendimize getirir. İki maç kaybettik diye dünyamız yıkılmadı, inancımızı kaybetmedik. Eğer bir başarı göstermek istiyorsak, bütün paydaşların bize inanıp güvenmeleri gerekiyor." diye konuştu.

Ogün Temizkanoğlu, ligde son oynadıkları Boluspor karşılaşmasında haksız bir yenilgi aldıklarını savunarak, "Boluspor maçında girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek belki çok farklı şeyler konuşacaktık. Bazen de top sizi sevecek, şans yanınızda olacak." şeklinde görüşlerini belirtti.

Transfer yasaklarının sona ermesiyle devre arasında kadroya takviye yapmayı planladıklarını anlatan Temizkanoğlu, "Kulübümü seviyorum, ne olursa olsun görevimin başındayım. Yönetimin benimle çalışma isteği sona erene kadar bu böyle." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz