Futbol

"Kurtuluş savaşımız başlıyor"

21 Ocak 2016 Perşembe 00:31 - Son Güncelleme 20 Ocak 2016 Çarşamba 22:40

Karşıyaka Kulübü'nden transfer yasağının kaldırılması sonrası açıklama geldi.

PTT 1. Lig'de 13 puanla son sırada bulunan Karşıyaka'nın yönetim kurulu, transfer yasağının kaldırıldığını, takımın ligde kalma yolunda mücadelesinde herkesten destek istediklerini bildirdi.

Karşıyaka Kulübü'nden "Kurtuluş savaşımız başlıyor" başlıklı yapılan yazılı açıklamada, futbol takımının transfer yasağını kaldırıldığını ve 9 yeni oyuncunun lisanslarının çıkartıldığı belirtildi.

Lisans sorunun çözülmesiyle "Kurtuluş savaşı"na bugünden itibaren başladığının bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcularımıza güvenimiz tamdır. Yönetim kurulu ve sponsorumuz ile bu savaşı veren sadece bizler değiliz. Bu mücadele tüm Karşıyaka camiasının savaşıdır. 1912 ruhunu hissetmemiz gereken bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bugün başkaldırı günüdür. Karşıyakalı büyüklerimizi, sponsorlarımızı, büyük cefakar Karşıyaka taraftarımızı kısacası Karşıyaka camiasının her bir ferdini, bu mücadelede yanımızda görmek istiyoruz. Unutulmasın bu savaş bizlerin değil Karşıyakamızın mücadelesidir. Son olarak, yeşil-kırmızılı renklere gönül vermiş tüm Karşıyakalıları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat ay-yıldız taşıma onuru verdiği, gurur ile taşıdığımız armamıza sahip çıkmaya davet ediyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz