Futbol

Kutlu şampiyonluk istiyor

11 Ekim 2013 Cuma 17:06 - Son Güncelleme 11 Ekim 2013 Cuma 17:10

Mersin İ.Y Teknik Direktörü: "Şehre şampiyonluk kazandırmak istiyoruz"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şehre şampiyonluk kazandırmak istediklerini söyledi.

Önümüzdeki hafta Mersin'de Denizlispor ile karşılaşacaklarını ifade eden genç teknik adam, "Önümüzde çıkış arayan bir Denizlispor maçı var. Çıkış arayan takımlar tehlikeli olur. Ama geçeceğimizi düşünüyorum. Rakibimizi ciddiye almamız gerekir. Ne zaman ne sonuç alacağı belli olmayan bir takım Denizlispor. Mazisi olan bir takım. Önemli bir maç olacak bizim için. Çünkü çıkışımızı sürdürmek ve Adana Demirspor deplasmanına bu moralle gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Adana Demirspor'un da kendilerinin şampiyonluk yolundaki önemli bir rakipleri olduğunu anlatan Kutlu, "Oradan da iyi bir sonuç almak istiyoruz. O maçtan iyi bir sonuç almak için de Denizlispor maçında iyi bir futbol ortaya koyarak galibiyet almamız gerekiyor. Milli maç arasında da eksikliklerimizi tamamlayıp daha güçlü bir şekilde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nun kimsenin beklemediği bir çıkış yakaladığına dikkat çeken Hakan Kutlu, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bunu da sürdürmeyi planlıyoruz. Oyuncuların takım olma ruhu içerisinde hareket etmeleri, takım arkadaşlıkları en iyi derecede. Mali anlamda sıkıntılar çekmeye başlayabiliriz. Yönetim gerekli desteği yaptı, fedakarlıklar yaptı ama şehir destek olmayınca bir yerde tıkanma noktası oluyor. Eğer bu tıkanma noktasını atlatamazsak ileride büyük sıkıntı çekeriz. İnşallah mali konularda aşılıp bu takım ritmini kaybetmez. Ritim kaybedilince şampiyonluk için oynayan takımlarla aramızdaki uçurum açılırsa iş içten geçmiş olur. Bunun önlemlerini almak gerekiyor. Mali anlamda bir sıkıntı yaşanmadı ama yaşanma ihtimali var."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz