Futbol

Maçın ardından

07 Kasım 2013 Perşembe 23:10 - Son Güncelleme 07 Kasım 2013 Perşembe 23:14

G.Antep Bş.Bld-Mersin İ.Y maçının değerlendirmesi.

PTT 1. Lig'de, sahasında Mersin İdman Yurdu'na 1-0 yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Hasan Özer, hiç beklemedikleri bir anda yedikleri golle yenildiklerini söyledi.

Özer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça çok iyi hazırlandıklarını ancak kalelerinde erken gördükleri golle maçı kaybettiklerini belirtti.

Özer, şunları kaydetti:

"Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. Erken gelen golün şokunu 15 dakika üzerimizden atamadık. Pozisyon üretmekte zorlandık. İlk yarıyı berabere bitirseydik ikinci yarıya daha moralli başlayabilirdik. Buna rağmen yine iyi pozisyonlar yakaladık. Beraberliği yakalayıp, galip gelmeyi düşünüyorduk, ama olmadı."

Mersin İdman Yurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Gökmen Barış ise kazanmak için geldiklerini, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

3 haftadan beri kazanamadıklarını anımsatan Barış, "Buraya kazanmak için geldik. Arkadaşlarımız söylediklerimizi sahaya yansıttı. Pozisyonlara girdik, daha farklı da kazanabilirdik. Önemli olan galip gelmekti. 3 puanı aldık. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyet için geldik ve kazandık."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz